Actief Bedrijfsuitje op het strand Nederland

  • Actieve Bedrijfsuitjes Nederland
Vraag een offerte aan
Het Actie Stranduitje bestaat uit verschillende sporten die op het strand worden uitgevoerd. Wij hebben het populairste pakket vast voor u samengesteld! U kunt alles naar wens wijzigen. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Actief Bedrijfsuitje op het strand Nederland

  • Over
  • Workshops
  • Catering
  • Muziek en Entertainment
  • Locaties

Actieve Bedrijfsuitjes Nederland

Wilt u lekker aan de slag gaan op het strand van Nederland en houdt u wel Speedminton_beach
van een strijd? Volg dan de één van de Actieve Bedrijfsuitjess zoals levend stratego, Olympisch sportdag of ga voor een echte mountainbike tour door de duinen. U kunt Actieve Bedrijfsuitjess  combineren om er een actieve dag van te maken. U kunt vooraf of achteraf nog heerlijk nagenieten met hapjes en drankjes. U kunt uw dag helemaal zelf indelen.

Actieve Bedrijfsuitjes Nederland met workshops

Houdt u van actie en lekker actief bezig zijn. Kies dan voor onze actieve kanoeen
workshops kitesurfen, suppen of een Olympisch zeskamp. Natuurlijk kiest u zelf hoe lang en wat u wilt doen. U kunt Actieve Bedrijfsuitjes met elkaar combineren om er een actieve dag van te maken. Wij zorgen voor een echte strijd tussen de groepsleden.

Actieve Bedrijfsuitjes Nederland met catering

Om uw Actieve Bedrijfsuitjes zo goed mogelijk te laten verlopen, walking-dinner1
nemen wij alles uit handen. Wij bieden ook een mogelijkheid om het ontbijt, lunch, diner en barbecue te verzorgen. Op het strand van Nederland kunt u dan genieten na een actieve dag. In overleg zorgen wij voor een overeenkomst tussen de mogelijkheden en eisen. Ook kunt u nog een drankarrangement of luxe hapjes arrangement bij boeken.

Actieve Bedrijfsuitjes Nederland met muziek en entertainment

Om uw Actieve Bedrijfsuitjes leuk af te sluiten, kunt u nog kiezen voor DSC026161-e1318837129321
muziek en entertainment. Denk aan een DJ, live band of een silent disco. Ook kunt u entertaint worden door komieken, comedians of performers zoals een vuurspuwer of goochelaar. U kunt het zo gek niet bedenken, er zijn veel mogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden onder het kopje muziek en entertainment.

De Actief Bedrijfsuitje op het strand is beschikbaar in de volgende plaatsen: Den Haag, Hoek van Holland, Katwijk, Katwijk aan Zee, Kijkduin, Monster, Noordwijk aan Zee, s-Gravenzande, Scheveningen, Wassenaar