Bedrijfsuitje op het strand Nederland

  • Bedrijfsuitje Nederland
Vraag een offerte aan
Het Actie Stranduitje bestaat uit verschillende sporten die op het strand worden uitgevoerd. Wij hebben het populairste pakket vast voor u samengesteld! U kunt alles naar wens wijzigen. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Bedrijfsuitje op het strand Nederland

  • Over
  • Workshops
  • Catering
  • Muziek en Entertainment
  • Locaties

Bedrijfsuitje  Nederland

Wilt u een onvergetelijke Bedrijfsuitje  meemaken met uw collega’s? reizen050811_1
Volg dan sportieve workshops  aan het strand van Nederland. Voor of na het Bedrijfsuitje kunt u nog heerlijk genieten van onze gerechten. Er is een ruim aanbod aan workshops, u kunt workshops ook combineren met elkaar om er een complete dag van te maken. Wilt u na het eten nog heerlijk swingen op muziek? Een silent disco kan een optie zijn!

Bedrijfsuitje  Nederland met workshops

Maak u Bedrijfsuitje  in Nederland compleet met workshops. zeezeilen1
Leer uw collega’s op een ander manier kennen. Wij hebben een groot aanbod aan workshops, deze kunt u ook met elkaar combineren. De Bedrijfsuitje worden door professionele begeleiders aangeboden, zo waarborgen wij de kwaliteit van de workshops.

Bedrijfsuitje  Nederland met catering

Wilt u tijdens het Bedrijfsuitje  in Nederland genieten van culinaire bbq-italiangerechten en verwennerij. Komt u dan ontbijten, lunchen, dineren, of barbecueën aan het strand van Nederland. De aangesloten strandtenten staan klaar om overheerlijke gerechten klaar te maken. Voor grote groepen kunnen wij onze menu’s aanpassen en is er een mogelijkheid voor een buffet. Om het etentje helemaal compleet te maken kunt u ook een drankarrangement of luxe hapjes arrangement bij boeken.

Bedrijfsuitje  Nederland met muziek en entertainment

Wilt u tijdens uw Bedrijfsuitje  in Nederland een spetterend optreden van Glastonbury-2011-Silent-D-005comedians of van vuurspuwers of heeft u liever muziek. Natuurlijk kunt u dit ook combineren om uw bedrijfsuitje in Nederland leuk af te sluiten. Een DJ of live band verzorgt de muziek. Gaat u liever dansen met uw collega’s, kies dan voor een silent disco. Tijdens een silent disco heeft u keus uit twee soorten muziek, welke u wilt horen bepaalt u zelf. Ook kunt u de koptelefoon af zetten om gezellig te kletsen.

De Bedrijfsuitje op het strand is beschikbaar in de volgende plaatsen: Den Haag, Hoek van Holland, Katwijk, Katwijk aan Zee, Kijkduin, Monster, Noordwijk aan Zee, s-Gravenzande, Scheveningen, Wassenaar