Bruiloft op het strand Nederland

Geen arrangementen gevonden. Probeer een andere zoekopdracht?

Sorry, er zijn geen arrangementen gevonden. Bekijk Alle Arrangementen of probeer andere zoekinstellingen..


Bruiloft op het strand Nederland

  • Over
  • Workshops
  • Catering
  • Muziek en Entertainment
  • Locaties

Bruiloft  Nederland

Trouwen en uw Bruiloft vieren aan het strand van Nederland.  Bruiloft strand
Kies dan één van de vele strandtenten die bij strandtenten.nl is aangesloten en krijg een Bruiloft om nooit te vergeten. Bij ons kunt u zorgeloos geniet van uw Bruiloft en heeft u nergens om kijken naar. Bij strandtenten.nl kunt u zelf kiezen hoe de Bruiloft eruit gaat zien. Tijdens Bruiloft op het strand is er voor de doeners de mogelijkheid om verschillende zoals kitesurfen, bodyboarden of skimboarden te volgen. Naast de kunt u ook een ontbijt, lunch, diner of barbecue aan uw Bruiloft toevoegen.

Bruiloft met workshops

Vindt u het leuk om sportief aan de slag te gaan tijdens uw Bruiloft? beachvolleybal__6_
Tijdens uw Bruiloft op het strand kunnen we sportieve workshops inplannen. Denk aan workshops zoals: een mountainbike tour, capoeira of kitesurfen. Ook kunt u workshops met elkaar combineren om er een echt sportieve Bruiloft van te maken.

Bruiloft met catering

Wilt u uw vrienden en familie met een hapje en drankje verwelkomen? walking-dinner1
Boek dan bij uw Bruiloft op het strand één van de cateringsmogelijkheden. Denk hierbij aan: ontbijt, lunch, diner, barbecue of een combinatie hiervan. Ook kunt u een drankarrangement of luxe hapjes arrangement bijboeken. Zo maakt u het etentje gemakkelijker en hoeft u de rekening niet in de gaten te houden.

Bruiloft met muziek en entertainment

Na of tijdens het ja-woord entertaint worden door een DJ of live band? 3SiCeYsF7os.png1
Of wilt u liever uw lachspieren het werk laten doen? Laat u verassen door de comedians of sta versteld van de verdwijntrucs van de goochelaar tijdens uw bruiloft. Bekijk ons aanbod onder het kopje muziek en entertainment.

De Bruiloft op het strand is beschikbaar in de volgende plaatsen: Den Haag, Hoek van Holland, Katwijk, Katwijk aan Zee, Kijkduin, Monster, Noordwijk aan Zee, s-Gravenzande, Scheveningen, Wassenaar