Catering Nederland

 • Nederland
Vraag een offerte aan
Amerikanen staan bekend om hun barbecuecultuur. Grote stukken vlees garen op kooltjes is voor de Amerikanen niets nieuws. Bent u een vleesliefhebber? Kies dan voor de Amerikaanse barbecue aan het strand van Scheveningen.
 • Nederland
Vraag een offerte aan
Het vegetarisch diner bestaat voornamelijk uit groenten, denk aan geroosterde groenten geserveerd met rijst, salades en heerlijke toetjes.
 • Nederland
Vraag een offerte aan
De Nederlandse lunch bestaat uit verschillende soorten soep. Verschillende broodjes met vleeswaren en kaas. Een gezonde salade, yoghurt met muesli en fruit, koffie, thee of melk kunnen geserveerd worden.
 • Nederland
Vraag een offerte aan
Een Nederlands ontbijt begint met volkorenbrood of wittebrood met boter of margarine, broodbeleg zoals kaas, jam, hagelslag, pindakaas en ham. Of u kiest voor beschuit, roggebrood, ontbijtkoek en krentenbrood, gekookt ei en pap.
 • Nederland
Vraag een offerte aan
De Franse keuken staat bekend om haar ‘escargots’ beter bekend als slakken, quiches met groenten en vlees, gekruide truffels, frietjes en niet te vergeten het brood dat bij het diner wordt geserveerd. Wijn kan natuurlijk niet ontbreken bij het avondmaal.
 • Nederland
Vraag een offerte aan
De Engelse lunch bestaat uit fish en chips, driehoekige sandwiches met divers beleg. Een typische Engelse lunch bestaat ook uit gepofte aardappelen met ei.
 • Nederland
Vraag een offerte aan
Voor veel mensen kan een barbecue niet zonder vlees. Maar een vegetarische barbecue kan net zo lekker zijn. Een vegetarische barbecue bestaat uit groenten, vleesvervangers en fruit.
 • Nederland
Vraag een offerte aan
De Italiaanse barbecue is eenvoudig, biologisch, duurzaam en vers. Vis, kip en groenten worden voornamelijk tijdens een Italiaanse barbecue geserveerd.

Catering Nederland

 • Over
 • Mogelijkheden
 • Locaties

Catering op strand van Nederland

Ontdek de heerlijke keukens van de verschillende strandtenten in Nederland, waar Strandtenten.nl een samenwerkingsverband mee heeft. Gerechten met verse ingrediënten van topkwaliteit worden geserveerd. Bij de arrangementen kunt u een onbeperkt drankarrangement en luxe feesthapjesarrangement bijboeken. In overleg kunnen wij aan uw wensen en eisen voldoen. Ook kunt u bij de arrangementen bijboeken om er een complete dag van te maken!

Mogelijkheden

Ontbijten op het strand van Nederland

Heerlijk wakker worden met een briesje op het strand van Nederland. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. U treft verschillende soorten ontbijt aan. Een goede start van de dag, begint met een ontbijt op het strand!

Lunchen op het strand van Nederland

Tijdens het middaguur lekker in het zonnetje genieten van een overheerlijke lunch. Op het strand van Nederland staan top chefs klaar om u te laten watertanden.

Diner op het strand van Nederland

Genieten van gerechten van topkwaliteit op het strand van Nederland. Met passie en liefde bereiden de koks uw gerechten. U zult u lippen aflikken bij de geserveerde gerechten.

High tea op het strand van Nederland

Gezellig bijkletsen tijdens een High tea met hartige hapjes en een warme kop thee. Deze Engelse manier van theedrinken is een enorme rage.

Barbecueën op het strand van Nederland

Wilt u genieten van een BBQ op het strand van Nederland? Vers vlees, vis en groenten van de barbecue geeft u het ultieme zomergevoel!

Locaties op het strand van Nederland

Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met strandtenten in geheel Nederland. Ontbijten op het strand kan bij één van de aangesloten strandtenten van Strandtenten.nl. U heeft een ruime keus uit diverse strandtenten in geheel Nederland, die allen een ontbijt op het strand aanbieden. Het ontbijt op het strand kan u combineren met één of meerdere workshops, die aangeboden worden door Strandtenten.nl.