BBQ op het strand Nederland

  • Nederland
Vraag een offerte aan
Amerikanen staan bekend om hun barbecuecultuur. Grote stukken vlees garen op kooltjes is voor de Amerikanen niets nieuws. Bent u een vleesliefhebber? Kies dan voor de Amerikaanse barbecue aan het strand van Scheveningen.
  • Nederland
Vraag een offerte aan
Voor veel mensen kan een barbecue niet zonder vlees. Maar een vegetarische barbecue kan net zo lekker zijn. Een vegetarische barbecue bestaat uit groenten, vleesvervangers en fruit.
  • Nederland
Vraag een offerte aan
De Italiaanse barbecue is eenvoudig, biologisch, duurzaam en vers. Vis, kip en groenten worden voornamelijk tijdens een Italiaanse barbecue geserveerd.

BBQ op het strand Nederland

  • Over
  • Soorten
  • Locaties

BBQ op het strand van Nederland

Wilt u genieten van een BBQ op het strand van Nederland? Met vlees van topkwaliteit en gerechten gemaakt van biologische producten? Geniet dan van een heerlijke BBQ-arrangement met buffet voor kleine en grote groepen. De strandtenten staan voor culinaire kwaliteit!

De BBQ-arrangementen zijn ook geschikt voor bedrijfsuitjes of groepsuitjes. Er is ook een mogelijkheid om te volgen aan het strand van Nederland. Dit kan in overleg voor of na de BBQ plaatsvinden. Denk aan een Olympisch zeskamp, kitesurfen of cocktails maken, er is een heel aanbod. Maak uw uitje nog completer! Kijk onder het kopje voor de aangeboden in Nederland.

Over het algemeen kunnen groepen tot 10 personen a la carte hun BBQ bestellen. De samenstelling van de BBQ kan dus variëren van keuze. Groepen van 10 tot 20 personen hebben vaak keuze uit menu’s die van te voren zijn samengesteld. Groepen van 20 personen en groter kunnen hun BBQ als buffet aangeboden krijgen. Verder kunt u bijzonderheden opgeven zoals: het budget, aantal personen, allergie of aanvullingen.

Verschillende stylen om te BBQ’en

Bij de verschillende strandtenten die een samenwerkingsverband hebben met strandtenten.nl kunt u kiezen uit verschillende stylen BBQ op het strand. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

BBQ American Style
Amerikanen staan bekend om hun barbecuecultuur. Grote stukken vlees garen op kooltjes is voor de Amerikanen niets nieuws. Bent u een vleesliefhebber? Kies dan voor de Amerikaanse barbecue op het strand van Nederland.

BBQ Italian
De Italiaanse barbecue is eenvoudig, biologisch, duurzaam en vers. Vis, kip en groenten worden voornamelijk tijdens een Italiaanse barbecue geserveerd.

BBQ Vegeterian
Voor vele mensen kan een barbecue niet zonder vlees. Maar een vegetarische barbecue kan net zo lekker zijn. Een vegetarische barbecue bestaat uit groenten, vleesvervangers en fruit.

Locaties BBQ in Nederland

Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met strandtenten in geheel Nederland.BBQ op het strand kan bij één van de aangesloten strandtenten van Strandtenten.nl. U heeft een ruime keus uit diverse strandtenten in geheel Nederland, die allen een BBQ op het strand aanbieden. De BBQ op het strand kan u combineren met één of meerdere workshops, die aangeboden worden door Strandtenten.nl.