Buffetten op het strand Nederland

Geen arrangementen gevonden. Probeer een andere zoekopdracht?

Sorry, er zijn geen arrangementen gevonden. Bekijk Alle Arrangementen of probeer andere zoekinstellingen..


Buffetten op het strand Nederland

  • Over
  • Locaties
  • Extra info

Buffetten op het strand van Nederland

Heeft u altijd al eens een Buffetten  op het strand van Nederland, met een mooi uitzicht op zee willen hebben? Dit is mogelijk bij Strandtenten.nl! U kunt met een grote groep Buffetten op het strand van Nederland. Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met allerlei strandtenten in Nederland. U heeft de mogelijkheid om een keuze te maken uit één van deze strandtenten in Nederland, om daar te Buffetten. Naast een Buffet bij één van de vele strandtenten in Nederland is het mogelijk om het Buffet te combineren met één of meerdere workshops. Zo kunt u vooraf of achteraf deelnemen aan diverse workshops. Zo maakt u uw dagje uit helemaal compleet!

De aangesloten strandtenten in Nederland hebben een gevarieerd aanbod van diverse Buffetten op het strand. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een Vlees Buffet op het strand, Franse Buffet op het strand, Vegetarisch Buffet op het strand en een Nederlandse Buffet op het strand.

Locatie Buffetten in Nederland

Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met strandtenten in geheel Nederland. Buffetten op het strand kan bij één van de aangesloten strandtenten van Strandtenten.nl. U heeft een ruime keus uit diverse strandtenten in geheel Nederland, die allen een Buffetten op het strand aanbieden. Het Buffet op het strand kan u combineren met één of meerdere workshops, die aangeboden worden door Strandtenten.nl.

Extra info Buffetten in Nederland

U kunt bij ons bijzonderheden opgeven zoals: het budget, aantal personen, allergie of wensen en eisen.

Als u kiest voor buffetten is de capaciteit qua mensen minimaal 10 personen en maximaal 60 personen. Het buffet zal ongeveer 4 uur in beslag nemen doordat je de hele avond door kleine hapjes eet en niet in één keer je voor-, hoofd- of nagerecht. Je verdeeld zo je eten over de hele avond en kan lekker bijkletsen met je collega’s, vrienden, familie enzovoorts.