Diner op het strand Nederland

  • Nederland
Vraag een offerte aan
Het vegetarisch diner bestaat voornamelijk uit groenten, denk aan geroosterde groenten geserveerd met rijst, salades en heerlijke toetjes.
  • Nederland
Vraag een offerte aan
De Franse keuken staat bekend om haar ‘escargots’ beter bekend als slakken, quiches met groenten en vlees, gekruide truffels, frietjes en niet te vergeten het brood dat bij het diner wordt geserveerd. Wijn kan natuurlijk niet ontbreken bij het avondmaal.

Diner op het strand Nederland

  • Over
  • Soorten
  • Locaties

Diner op het strand van Nederland

Wilt u sfeervol dineren op het strand van Nederland? Dit kan bij de aangesloten strandtenten. Voor grote groepen kunnen de menu’s bijgesteld worden ook is er een mogelijkheid voor een buffet. Laat u heerlijk verwennen door onze kok. Maak u dag compleet en volg ook gezellige sportieve op het strand van Nederland.

Over het algemeen kunnen groepen tot 10 personen a la carte hun diner bestellen. De samenstelling van het diner kan dus variëren van keuze. Groepen van 10 tot 20 personen hebben vaak keuze uit menu’s die van te voren zijn samengesteld. Groepen van 20 personen en groter kunnen hun diner als buffet aangeboden krijgen. Verder kunt u bijzonderheden opgeven zoals: het budget, aantal personen, allergie of aanvullingen.

Het diner kan uit de volgende keukens bestaan

Bij de verschillende strandtenten die een samenwerkingsverband hebben met strandtenten.nl kunt u kiezen uit verschillende keukens diner op het strand. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

Italiaanse keuken in Nederland De Italiaanse keuken staat bekend om haar pasta, lasagne en pizza. Verder worden bij deze gerechten vlees of vis, groenten en aardappelen geserveerd. Ook wordt er vaak geroosterd brood met verschillend beleg, olijfolie en grof zout geserveerd.

Spaanse keuken in Nederland De Spaanse keuken staat bekend om haar tapas en brood en paella. De Spaanse keuken maakt ook veel gebruik van olijfolie en groenten. De Spaanse keuken staat bekend om de toetjes rijstpudding en verse kaas met honing en vijgen.

Griekse keuken in Nederland De Griekse keuken maakt veel gebruik van olijfolie, kruiden, groenten, granen, wijn, vis, konijn, lamsvlees en varkensvlees. Een Griekse salade bevat meestal kaas. De welbekende gevulde druifbladen met rijst is typisch Grieks.

Franse keuken in Nederland De Franse keuken staat bekend om haar ‘escargots’ beter bekend als slakken, quiches met groenten en vlees, gekruide truffels, frietjes en niet te vergeten het brood dat bij het diner wordt geserveerd. Wijn kan natuurlijk niet ontbreken bij het avondmaal.

Vegetarisch Diner in Nederland Het vegetarisch diner bestaat voornamelijk uit groenten, denk aan geroosterde groenten geserveerd met rijst, salades en heerlijke toetjes.

Locaties diner in Nederland

Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met strandtenten in geheel Nederland. Dineren op het strand kan bij één van de aangesloten strandtenten van Strandtenten.nl. U heeft een ruime keus uit diverse strandtenten in geheel Nederland, die allen een diner op het strand aanbieden. Het diner op het strand kan u combineren met één of meerdere workshops, die aangeboden worden door Strandtenten.nl.