High Tea op het strand Nederland

Geen arrangementen gevonden. Probeer een andere zoekopdracht?

Sorry, er zijn geen arrangementen gevonden. Bekijk Alle Arrangementen of probeer andere zoekinstellingen..


High Tea op het strand Nederland

  • Over
  • Soorten
  • Locaties
  • Extra info

High Tea op het strand van Nederland

Heeft u altijd al eens een High Tea  op het strand van Nederland, met een mooi uitzicht op zee willen hebben? Dit is mogelijk bij Strandtenten.nl! U kunt met een grote groep of romantisch met zijn tweeën High Tea op het strand van Nederland. Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met allerlei strandtenten in Nederland. U heeft de mogelijkheid om een keuze te maken uit één van deze strandtenten in Nederland, om daar te High Tea. Naast een High Tea bij één van de vele strandtenten in Nederland is het mogelijk om de High Tea te combineren met één of meerdere workshops. Zo kunt u vooraf of achteraf deelnemen aan diverse workshops. Zo maakt u uw dagje uit helemaal compleet!

De aangesloten strandtenten in Nederland hebben een gevarieerd aanbod van diverse High Tea op het strand. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een Chocolade High Tea op het strand, Franse High Tea op het strand, Vegetarisch High Tea op het strand en een Nederlandse High Tea op het strand.

Verschillende soorten High Tea in Nederland

Bij de verschillende strandtenten die een samenwerkingsverband hebben met strandtenten.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten High Tea op het strand. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

Nederlandse High Tea Nederland Een High Tea met alleen maar hapjes uit de Nederlandse keuken. Een Nederlandse High Tea bestaatad uit mini stroopwafels, appeltaartjes en muffins.

Vegetarische High Tea Nederland Een vegetarische High Tea is net zo lekker als alle andere soorten High Tea. Door geen gebruik te maken van vlees/vis wordt de High Tea een succes voor de vegetariërs.

Franse High Tea Nederland De zomerse weekenden zijn ideaal om te High Tea op het strand van Nederland. Een Franse High Tea bestaat uit lekkere croissants, mini-quiches en Franse gebakjes, petite madeleines en financiers zijn de klassieke koekjes.

Chocolade High Tea Nederland Voor veel mensen is een High Tea zonder chocolade geen High Tea. Voor hun is deze High Tea ideaal. Een chocolade High Tea bestaat uit kleine hapjes met chocolade.

Locatie High Tea in Nederland

Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met strandtenten in geheel Nederland. High Tea op het strand kan bij één van de aangesloten strandtenten van Strandtenten.nl. U heeft een ruime keus uit diverse strandtenten in geheel Nederland, die allen een High Tea op het strand aanbieden. De High Tea op het strand kan u combineren met één of meerdere workshops, die aangeboden worden door Strandtenten.nl.

Extra info High Tea in Nederland

Tijdens de high tea in Nederland hebt u keuze uit verschillende soorten thee, luxe belegde broodjes (vleeswaren, verschillende kaassoorten), scones, lekkernijen zoals: brownies, muffins, chocoladetaart en koekjes.

Het High Tea arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

U kunt bijzonderheden opgeven zoals: het budget, aantal personen, allergie of wensen en eisen.