Lunchen op het strand Nederland

  • Nederland
Vraag een offerte aan
De Nederlandse lunch bestaat uit verschillende soorten soep. Verschillende broodjes met vleeswaren en kaas. Een gezonde salade, yoghurt met muesli en fruit, koffie, thee of melk kunnen geserveerd worden.
  • Nederland
Vraag een offerte aan
De Engelse lunch bestaat uit fish en chips, driehoekige sandwiches met divers beleg. Een typische Engelse lunch bestaat ook uit gepofte aardappelen met ei.

Lunchen op het strand Nederland

  • Over
  • Soorten
  • Locaties

Lunchen op het strand van Nederland

Heeft u altijd al eens willen lunchen op het strand van Nederland, met een mooi uitzicht op zee? Dit is mogelijk bij Strandtenten.nl! U kunt met een grote groep of romantisch met zijn tweeën lunchen op het strand van Nederland. Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met allerlei strandtenten in Nederland. U heeft de mogelijkheid om een keuze te maken uit één van deze strandtenten in Nederland, om daar te lunchen. Naast een lunch bij één van de vele strandtenten in Nederland is het mogelijk om de lunch te combineren met één of meerdere workshops. Zo kunt u vooraf of achteraf deelnemen aan diverse workshops. Zo maakt u uw dagje uit helemaal compleet!

De aangesloten strandtenten in Nederland hebben een gevarieerd aanbod van diverse lunchen op het strand. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een Engelse lunch op het strand, Franse lunch op het strand, vegetarisch lunch op het strand en een Nederlandse lunch op het strand.

Verschillende soorten lunch op het strand van Nederland

Bij de verschillende strandtenten die een samenwerkingsverband hebben met strandtenten.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten lunch op het strand. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

Engelse Lunch op het strand van Nederland De Engelse lunch bestaat uit fish en chips, driehoekige sandwiches met divers beleg. Een typische Engelse lunch bestaat ook uit gepofte aardappelen met ei.

Franse Lunch op het strand van Nederland Een Franse lunch bestaat meestal uit een salade, een stuk vlees of vis geserveerd met groenten, aardappelen of friet. Ook krijg je verschillende Franse kaassoorten en ‘formage blanc’ beter bekend als kwark. Een Franse lunch kan niet ontbreken zonder een sterk kop koffie.

Vegetarische Lunch op het strand van Nederland De vegetarische lunch bestaat ui een salade, fruit, verschillende soorten soep, verschillende sandwiches, vers geperste sappen.

Nederlandse Lunch op het strand van Nederland De Nederlandse lunch bestaat uit verschillende soorten soep. Verschillende broodjes met vleeswaren en kaas. Een gezonde salade, yoghurt met muesli en fruit, koffie, thee of melk kunnen geserveerd worden.

Locaties lunch in Nederland

Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met strandtenten in geheel Nederland. Lunchen op het strand kan bij één van de aangesloten strandtenten van Strandtenten.nl. U heeft een ruime keus uit diverse strandtenten in geheel Nederland, die allen een lunch op het strand aanbieden. De lunch op het strand kan u combineren met één of meerdere workshops, die aangeboden worden door Strandtenten.nl.