Ontbijten op het strand Nederland

  • Nederland
Vraag een offerte aan
Een Nederlands ontbijt begint met volkorenbrood of wittebrood met boter of margarine, broodbeleg zoals kaas, jam, hagelslag, pindakaas en ham. Of u kiest voor beschuit, roggebrood, ontbijtkoek en krentenbrood, gekookt ei en pap.

Ontbijten op het strand Nederland

  • Over
  • Soorten
  • Locaties

Ontbijten op het strand van Nederland

Heeft u altijd al eens willen ontbijten op het strand? Dan bent u bij Strandtenten.nl aan het goede adres! Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met strandtenten in Nederland. Naast dat u de keuze heeft uit verschillende strandtenten heeft u ook de keuze uit een aantal verschillende soorten ontbijten op het strand van Nederland. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit; een Engels ontbijt, Frans ontbijt, Vegetarisch ontbijt, Nederlands ontbijt op het strand van Nederland. Strandtenten.nl zal rekening houden met al uw wensen en eisen, zo kunt u bijvoorbeeld opgeven wat uw budget is, het aantal personen waarmee u wilt ontbijten op het strand en bij welke strandtent in Nederland u wilt ontbijten. Naast een ontbijt bij één van de vele strandtenten in Nederland is het mogelijk om het ontbijt te combineren met één of meerdere workshops. Zo kunt u achteraf deelnemen aan diverse workshops. Zo maakt u uw dagje uit helemaal compleet.

De aangesloten strandtenten in Nederland hebben een gevarieerd aanbod van diverse ontbijten op het strand. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een Engelse ontbijt op het strand, Frans ontbijt op het strand, Vegetarisch ontbijt op het strand en een Nederlands ontbijt op het strand.

Verschillende soorten ontbijten op het strand van Nederland

Bij de verschillende strandtenten die een samenwerkingsverband hebben met strandtenten.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten ontbijten op het strand. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

Engels ontbijt op het strand van Nederland Een typisch Engels ontbijt bestaat bijvoorbeeld uit toast met roereieren of gebakken eieren, gebakken spek, worstjes, witte bonen in tomatensaus en zoete cakejes.

Frans ontbijt op het strand van Nederland Croissantjes en stokbroden kunnen niet ontbreken bij een Frans ontbijt, ook beleg als jam, boter en verschillende Franse kaassoorten mogen niet ontbreken. Café au lait is een typisch Frans manier van koffie drinken. Of geniet van een warm kop chocolademelk.

Vegetarisch ontbijt op het strand van Nederland Een vegetarisch ontbijt bestaat uit heerlijk vers fruit, met diverse broodjes, beleg zoals kaas, roomboter en jam. Heerlijk koffie, thee of vers geperste jus d’orange. Geniet ook van heerlijke yoghurt met muesli.

Nederlands ontbijt op het strand van Nederland Een Nederlands ontbijt begint met volkorenbrood of wittebrood met boter of margarine, broodbeleg zoals kaas, jam, hagelslag, pindakaas en ham. Of u kiest voor beschuit, roggebrood, ontbijtkoek en krentenbrood, gekookt ei en pap.

Na een energievol ontbijt op het strand van Nederland kan u uw dag nog completer met een aantal actieve op het strand van Nederland! Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan een kitesurfen op het strand, vliegeren op het strand, beach hockey en een GPS-tocht. Onder het kopje vindt u meer informatie over de die strandtenten.nl aanbiedt. Grote groepen hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de diverse op het strand van Nederland

Locaties ontbijten in Nederland

Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met strandtenten in geheel Nederland. Ontbijten op het strand kan bij één van de aangesloten strandtenten van Strandtenten.nl. U heeft een ruime keus uit diverse strandtenten in geheel Nederland, die allen een ontbijt op het strand aanbieden. Het ontbijt op het strand kan u combineren met één of meerdere workshops, die aangeboden worden door Strandtenten.nl.