Muziek en Entertainment Nederland

  • Nederland
Vraag een offerte aan
Muziek kan niet ontbreken tijdens een uitje of feestje. Hebt u een voorkeur voor muziek en wilt u deze gedraaid hebben tijdens uw feestje? Dit kan! In overleg kunnen wij uw muziekgenre bepalen, u kunt kiezen voor een DJ of live band.
  • Nederland
Vraag een offerte aan
Tijdens een silent disco krijgen alle gasten een koptelefoon op. Door de koptelefoons galmt de muziek van de DJ. Op de koptelefoon kiest u welk muziek u het liefst luistert. U kunt van te voren de muziekstijlen bepalen.
  • Nederland
Vraag een offerte aan
Heeft u wat te vieren of heeft u gewoon zin in een feestje?  Dan kunnen deze unieke performers niet ontbreken op uw feest! Zij vermaken u en uw gasten tijdens de acts die zij uitvoeren. Dit kunnen verschillende acts zijn zoals een vuurspuwer, een clown en jongleurs. Bij strandtenten.nl kunt  uw met al uw wensen […]

Muziek en Entertainment Nederland

  • Over
  • Mogelijkheden
  • Locaties

Muziek en Entertainment

Zou u graag een bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest of trouwerij willen organiseren bij één van de vele strandtenten in Nederland? Maak dan nu uw dag compleet met muziek en entertainment. U heeft de keuze uit een ruim aanbod van entertainment en muziek. Naast dit ruime aanbod heeft u ook de mogelijkheid om uw feest te organiseren bij één van de vele strandtenten in Nederland.  Strandtenten.nl heeft een samenwerkingsverband met diverse strandtenten in geheel Nederland.  Op deze manier kan Strandtenten.nl aan al uw eisen en wensen voldoen!

Mogelijkheden

DJ of live band

Wilt u tijdens u feestje heerlijk live muziek of liever een DJ? Dit kan allemaal of u nou van muziek uit de jaren 50 houdt of van house, u wens is ons bevel! In overleg kunnen wij een band of DJ uitkiezen die goed in de smaak valt.

Silent Disco

Wilt u tijdens uw feestje ook ongestoord kunnen kletsen en daarna weer dansen op de muziek? Een silent disco zorgt ervoor dat dit kan. Tijdens een silent disco krijgt u een koptelefoon met muziek op. U bepaald zelf wat voor muziek u wilt horen. En wilt u even gezellig kletsen dan zet u de koptelefoon gewoon af!

Performers

Laat u betoveren door goochelaars en metalisten, of sta versteld van de vuurspuwers. Niets is ons te gek. Wij helpen u brainstormen om u dag helemaal compleet te maken. Laat het een dag worden die niet te vergeten is! Entertainment staat hier centraal.

Komieken en comedians

Tijdens het feestje vermaakt worden door de beste comedians. Laat u entertainen door de beste comedians van het land. Uw gezelschap zal niet meer bijkomen, door verhalen die geïmproviseerd zijn, maar alsnog geloofwaardig over komen. Laat uw lachspieren het werk doen!

Locaties op het strand van Nederland

Strandtenten.nl heeft verschillende samenwerkingsverbanden met strandtenten in geheel Nederland. Ontbijten op het strand kan bij één van de aangesloten strandtenten van Strandtenten.nl. U heeft een ruime keus uit diverse strandtenten in geheel Nederland, die allen een ontbijt op het strand aanbieden. Het ontbijt op het strand kan u combineren met één of meerdere workshops, die aangeboden worden door Strandtenten.nl.